Hemblekning med individuellt framställda skenor

Varför rekommenderar vi hemblekning?

Enligt studier som är gjorda inom tandblekning är detta en väl beprövad och kvalitetssäkrad metod. Vi använder endast blekmaterial från godkända leverantörer. 

 

Inför blekningen gör tandhygienist och tandläkare tillsammans en riskbedömning. Detta för att garantera högsta  säkerhetsnivå. Blekning av tänderna sker i form av hemblekning med individuellt framställda skenor som man fyller med det speciella blekmedlet.

Förebyggande behandling såsom puts, polering och fluorbehandling utförs före blekningen.  I samband med behandlingen ges en noggrann genomgång av tillvägagångssättet. En efterkontroll görs alltid för att säkerställa att allt har gått bra och att patienten är nöjd med resultatet.

 

 

Whitewash - whitening strips

Vill du få ljusare tänder?
Med WhiteWash Dissolving Whitening Strips får du enkelt ljusare tänder utan att du behöver använda blekskena. De självupplösande stripsen kan användas när och var som helst. Du kan till exempel använda dem när du shoppar, åker till jobbet eller pratar i telefon. Stripsen är nästan osynliga och verkar i cirka 20 minuter innan de löser upp sig och försvinner.
För mer information kontakta din tandläkare/tandhygienist. 
Distributör i Norden och Baltikum är Åhrén Dental Consult.  

 

 

Resultat av blekning med Opalescence.